Tooltip content here Menu

Alle projecten Bedum

Header afbeelding

Wierden en Borgen staat in Bedum voor een grote opgave. De komende vijf jaar worden er 200 woningen verduurzaamd, verbeterd of vernieuwd in de Professoren-, Zeehelden- en Borgenbuurt. Daarnaast bouwen we nieuwe woningen aan de Bederawalda en Kwekerij in Bedum. Met deze projectpagina houden we je graag op de hoogte van onze plannen en werkzaamheden in Bedum.

Dit doen we in Bedum

Woningen Duurzaam Thuis Bedum

Duurzaam Thuis: Verduurzaming en verbetering

Afgerond

Gerenoveerde woning Ridderbosstraat Bedum

Bedum 200: Woningverbetering Zeeheldenbuurt, Professorenbuurt en Borgenbuurt

Afgerond

Recente updates

maandag 11 september 2023

Koppensnellen

De palen voor de fundering van de woningen zijn geboord. Op dit moment zie je allemaal palen boven de grond uitsteken. Nu denk je misschien: 'Is er niet diep genoeg geboord?'
Maar dat is niet het geval. Het beton wat je nu nog ziet wordt verwijderd. Dit noem je ook wel "koppensnellen" of "palen kraken". Wat dan vrij komt is het betonijzer (wapening). Hier maken ze de balken van de fundering aan vast. Zo krijgen de woningen een stevige fundering.

maandag 31 juli 2023

Terugblik: van plan tot realisatie

De 84 woningen in dit project kregen een grondige opknapbeurt. Alle woningen werden verduurzaamd en verbeterd. Reden om eens samen terug te kijken: wat hebben we gedaan en waarom? En wat denken bewoners van de renovatie en verduurzaming? We laten het je graag zien in deze aftermovie!

woensdag 26 juli 2023

De eerste paal Abel Tasmanstraat en van Speykstraat

Friso Bouwgroep is afgelopen week gestart met de bouw van 42 woningen Zeeheldenbuurt in Bedum. De eerste paal zit nu in de grond en het bouwterrein zal verder worden ingericht. De woningen worden uitgevoerd in CLT (Cross Laminated Timber), ofwel kruislings verlijmde massief houten wand- en vloer elementen. Dit is een volwaardige vervanging voor metselwerk of beton. Deze woningen hebben wij ook in Loppersum gebouwd met Friso.

dinsdag 11 juli 2023

De informatiebijeenkomst is goed verlopen

Veel bewoners van de Borgenbuurt wisten de weg naar de Meenschaar te vinden. Leuk om met zoveel bewoners kennis te maken. Ze hebben uitleg gekregen over de plannen en de mogelijkheden die ze hebben. Genoeg stof tot nadenken! Later gaan we met alle bewoners nog individueel in gesprek. En heb je in de tussentijd toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

dinsdag 4 juli 2023

Vanmiddag informatiebijeenkomst in de Meenschaar

Vanmiddag om 16:00 zijn de bewoners van de Borgenbuurt (Almastraat en Burchtplein) van harte welkom op onze 1e informatiebijeenkomst. Een mooi moment om kennis met elkaar te maken. Graag gaan we met elkaar in gesprek over de plannen. We horen graag wat de bewwoners hiervan vinden en welke ideeën ze zelf hebben. 

donderdag 29 juni 2023

Informatieavonden voor de Walfridusbuurt

Wat gaan jullie doen? Wanneer beginnen jullie? Kan ik in mijn huis blijven wonen? Zomaar wat vragen tijdens de informatiebijeenkomsten op 19 en 22 juni. De opkomst was groot. Bijna 90% van de bewoners van de Walfridusbuurt is langs gekomen en daar zijn we blij mee.  Inmiddels hebben alle bewoners een brief van ons ontvangen met een samenvatting van de informatiebijeenkomst. Later gaan we met alle bewoners nog individueel in gesprek. En heb je in de tussentijd toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

woensdag 3 mei 2023

Start 2e fase sloop De Ruyterstraat

Nu de laatste bewoners verhuisd zijn kunnen de werkzaamheden aan De Ruyterstraat hervat worden. In opdracht van Essent worden de hoofdleidingen in de straat verzwaard/vervangen. En is Asbest Adviesbureau Wierenga de laatste woningen en garageboxen aan het inventariseren op de aanwezigheid van Asbest. Als deze werkzaamheden afgerond zijn start Rozeboom Sloopwerken met het saneren van het asbest en aansluitend met de sloop. We verwachten dat deze werkzaamheden uiterlijk in juli 2023 gereed zijn.

woensdag 3 mei 2023

Start sloopwerkzaamheden

Inmiddels is de firma Hak in opdracht van Essent gestart met de voorbereidende werkzaamheden. De hoofdleidingen worden vernieuwd en hiermee gelijk toekomst bestendig gemaakt. Rozeboom Sloopwerken zal deze 34 woningen op een circulaire wijze slopen. In overleg met de gemeente zijn de woningen rondom in de bouwhekken geplaatst en zijn alle meterkasten afgesloten dit naar aanleiding van vandalisme. Om de overlast in de wijk tot het minimum te beperken is de Mekelstraat volledig afgesloten hier zullen alle containers, materieel en materiaal geplaatst worden. Zo kan de Ridderbosstraat vrij blijven voor het overige verkeer. Rozeboom Sloopwerken heeft de routing voor het aan- en afvoeren besproken met de gemeente deze is middels en informatie brief gedeeld met de omwonenden. Wat is circulair slopen: Circulair Slopen betekent dat we zoveel mogelijk de materialen of reststromen die vrijkomen bij de sloop worden hergebruikt. Zo is het circulair slopen niet alleen beter voor het milieu maar ook beter voor de economie. Het hergebruiken van materialen betekent namelijk dat er minder nieuwe materialen nodig zijn, wat de productie- en transportkosten vermindert. Een korte samenvatting voor wat dit betekent voor de 34 woningen Professorenbuurt: - Wastafels, toiletten, kranen, deuren, cv- ketels en keukenblokken enz. worden zo veel mogelijk hergebruikt. - Betonpuin is voor 98% herbruikbaar dit wordt gerecycled tot betongranulaat welke wordt ingezet in de grond- en wegenbouw. - De kunststofkozijnen worden gerecycled voor nieuwe producten te denken aan bijv. Prullenbakken Deze manier van slopen sluit goed aan bij de Duurzaamheidsvisie van Wierden en Borgen Planning sloopwerkzaamheden De werkzaamheden van Hak zijn naar verwachting half mei gereed. Aansluitend zal Rozeboom eerst de woningen asbest vrij maken. Als de eerste blokken asbest vrij zijn start de sloper met zijn werkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt zullen alle woningen in augustus begin september gesloopt zijn.

woensdag 22 maart 2023

De laatste bewoners zijn verhuist

De afgelopen periode was het een komen en gaan van verhuiswagens. En inmiddels zijn ook de laatste bewoners vertrokken naar hun wisselwoning. De sloopwoningen aan de Prof. Ridderbosstraat en de Prof. Mekelstraat zijn nu allemaal leeg. Binnenkort starten we met de voorbereidingen om de woningen te slopen.

woensdag 28 december 2022

We zijn klaar!

Alle bewoners van de Bedum 84 hebben kerst gevierd in hun gerenoveerde woning. Ook de laatste straat van dit project, de van Speykstraat, is gerenoveerd. Dit hebben we samen met deze bewoners gevierd onder het genot van een lekkere oliebol. Ook hebben alle bewoners een kerstpakketje gekregen, met lekkers uit de provincie. Begin 2023 pakt Boekema de laatste opleverpunten op en dan is de Bedum 84 officieel afgerond. 

woensdag 21 december 2022

Genieten van een heerlijke kerststol

Tijdens de kerstdagen hebben onze bewoners genoten van een heerlijke kerststol.
Speciaal voor de bewoners die in een wisselwoning zitten, of daar binnenkort heengaan, hebben wij vorige week kerststollen uitgedeeld. 

woensdag 14 december 2022

Bouw vordert, binnen bijna gereed

Bouw vordert. Schilderwerk binnen bijna gereed. In januari afwerking terrein en bergingen.

woensdag 9 november 2022

Definitief ontwerp Professorenbuurt

Voor de liefhebbers! Het definitief ontwerp van de Professorenbuurt is nu ook te vinden bij 'interessante documenten' onder aan deze pagina.

dinsdag 11 oktober 2022

De laatste loodjes

Deze week worden de eerste woningen aan de van Speykstraat opgeleverd. Boekema is aan het afschalen met personeel, dit omdat er minder werkzaamheden gelijktijdig worden uitgevoerd. Ook aan de Boermastraat het laatste blokje van het Bedum 84 project zijn de werkzaamheden volop gaande.

donderdag 22 september 2022

Hoogste punt bereikt!

Op donderdag 22 september werd de vlag uitgehangen voor het bereiken van het hoogste punt! André Giezen (manager Vastgoed van Wierden en Borgen) en Pieter Bouma (hoofd Planontwikkeling van VDM Woningen) kijken toe op een voorspoedige bouw en kijken uit naar het eindresultaat.

maandag 19 september 2022

De sloop is gestart

Rozeboom v.o.f. is begonnen met de asbestsanering aan de Abel Tasmanstraat en de van Speykstraat. Dit duurt ongeveer één maand. Daarna worden de woningen gesloopt. Dit duurt ongeveer zeven weken. Met de gemeente het Hogeland is afgesproken welke route het vrachtverkeer gaat gebruiken. Deze route staat hieronder aangegeven op de plattegrond.

woensdag 14 september 2022

Bouw casco gestart

De bouw van het casco is gestart. In 2 fasen worden de casco's gerealiseerd.

donderdag 1 september 2022

De woningverbetering is bijna klaar

We nader zo langzamerhand het einde van het project. De laatste bewoners zijn nu aan het verhuizen naar een wisselwoning. Aan de van Speykstraat wordt nu volop gewerkt aan het weer opbouwen van de woningen. De metselaar is aan de van Speykstraat 11 t/m 17 gestart met zijn werkzaamheden.

dinsdag 30 augustus 2022

Back to work

De vakantie is voorbij en de koffers kunnen weer naar zolder. Inmiddels is Boekema begonnen in de van Speykstraat en binnenkort starten de werkzaamheden heden in de Prof. Boermastraat. 19 september start het spreekuur weer. Deze zal gehouden worden in de nieuwe contactwoning aan de De Ruyterstraat 3. Komt gerust langs als u vragen heeft.

maandag 22 augustus 2022

Afsluiten sloopwoningen Zeeheldenbuurt

De firma HAK is vandaag gestart met het afsluiten van de te slopen woningen aan de Van Speykstraat en de Abel Tasmanstraat. En de firma Hanselman neemt de omliggende woningen op en inspecteert deze op eventuele schade.

woensdag 27 juli 2022

Zon, ijs en blije bewoners

De Witsenborgstraat is afgerond. De laatste bewoners verhuizen binnenkort terug. En dat mogen we vieren! Een echte italiaanse ijscokar met heerlijk vers ijs. En daar genoten bewoners, bouwvakkers en de mensen van kantoor van.

donderdag 21 juli 2022

Vanwege de zomervakantie tijdelijk geen inloopspreekuur

Vanwege de vakantie organiseren wij tijdelijk geen inloopspreekuur meer.
Vanaf 29 augustus is het wekelijks spreekuur weer terug.
De contactwoning aan de Abel Tasmanstraat 15 wordt gesloopt. Daarom zitten we dan op een andere locatie. Daar hoort u binnenkort meer over. Natuurlijk blijven wij bereikbaar via email en telefoon.

We wensen iedereen een fijne vakantie!

maandag 18 juli 2022

NIeuwe Woonupdate Bedum Special

Alle bewoners van Bedum ontvangen deze week de Woonupdate Bedum Special in de bus.
Een speciale, eenmalige uitgave met een compleet overzicht van alle projecten in Bedum. En leuke interviews met de wethouder, bewoners en de voorzitter van de huurdersorganisatie HEG. 

maandag 11 juli 2022

Voorbereiding voor storten beton

De fundatie krijgt al vorm. Vrijdag wordt de beton gestort van het eerste blok.

vrijdag 8 juli 2022

De laatste 15 woningen.

Voor de zomervakantie zal Boekema de Witsenbogstraat verlaten en gaan de bewoners weer naar hun eigen woning. Boekema is nu volop aan het werk aan de Van Speykstraat. De sloopwerkzaamheden aan het eerste blok zijn nu klaar. De begane grondvloeren zijn eruit gesloopt en de buitenste gevelstenen zijn verwijderd. En is er gestart met het isoleren van de buitenmuren. En dan blijven er nog twee woningen over aan de Prof. Boermastraat. Deze woningen zullen aansluiten verduurzaamd worden.

vrijdag 8 juli 2022

Update voortgang sloop

De afgelopen weken hebben wij een aanbestedingsprocedure gedaan voor de sloop. Sloopbedrijf Rozeboom uit Appingedam heeft de opdracht gekregen. Rozeboom gaat in twee fasen slopen, eerst de Van Speykstraat 4 t/m 10 en de Abel Tasmanstraat 2 t/m 30 en 9 t/m 23. De overige woningen gaat Rozeboom later slopen. Wij gaan deze woningen voor de vakantie in de bouwhekken zetten. Ook krijgen alle omwonenden een informatie brief waar in wij de werkzaamheden nader toelichten. Volgende week zal de firma Hak de woningen inspecteren voor het afsluiten van de NUTS voorzieningen.

vrijdag 8 juli 2022

Fundatie werkzaamheden

De bouw begint op gang te komen. De fundatie wordt zichtbaar en voor de bouwvak zullen de eerst vloere worden gelegd.

dinsdag 28 juni 2022

Start bouw

De bouw is begonnen en dat is goed te zien!

woensdag 4 mei 2022

Aansluiten gas en elektra

Deze week is de firma Hak gestart met het aansluiten van de gerenoveerde woningen. De aannemer Vuurboom zal vervolgens de woningen afwerken. Waarop wij deze woningen dan ook zo spoedig mogelijk weer gaan verhuren.

woensdag 4 mei 2022

Steen 500e woning terug geplaatst

Dinsdag 3 mei 2022 is het tableau 500e huurwoning van toenmalige bouwvereniging Bedum teruggeplaatst aan de Witsenborgstraat 14.

donderdag 28 april 2022

Voorbereidingen voor de sloop (en daarna gelukkig de nieuwbouw)

Bijna alle bewoners van de Abel Tasmanstraat en de van Speykstraat zijn verhuist naar hun tijdelijke wisselwoning. De twee laatste bewoners verhuizen zoals het nu lijkt voor de bouwvak naar een andere woning.

Dat betekent dat wij kunnen beginnen met de voorbereidingen voor de sloop. Inmiddels heeft adviesbureau Wierenga al onderzocht of er nog asbest in de woningen aanwezig is. De nutsbedrijven bekijken in week 27 of de woningen afgesloten kunnen worden van gas, water en elektra. Ondertussen benaderen wij een sloopbedrijf om de sloop voor ons uit te voeren. De sloop start naar verwachting eind augustus.

donderdag 14 april 2022

Contract ondertekend: VDM kan aan de slag

Op dinsdag 12 april ondertekenden Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen) en Jan van der Meer (directeur VDM) het contract voor de bouw van 11 kleine gezinswoningen aan de Poelsnip in Bedum. Aannemer VDM ontwikkelt de aardbevingsbestendige, energiezuinige en gasloze woningen die eind 2022 af moeten zijn. In juni starten de bouwwerkzaamheden.

Op de foto vlnr: Cees Kuipers (projectleider Wierden en Borgen), Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen), Jordy Bergman (projectleider VDM), Jan van der Meer (directeur VDM). 

donderdag 7 april 2022

Kroketten en frikadellen

Ze zijn blij, heel blij! De bewoners van de Witsenborgstraat hebben aannemer Boekema hartelijk bedankt voor de renovatie van hun woningen. Als dank heeft de straat hen getrakteerd op kroketten en frikadellen. Hoe tof is dat!

dinsdag 5 april 2022

Er is weer een nieuwe woonupdate!

Afgelopen zaterdag is de nieuwe woonupdate bij de bewoners van de Bedum 200 bezorgd.
Met de laatste informatie over de renovatie en de sloop/nieuwbouw. Een bewoner vertelt over haar ervaringen in een gerenoveerde woning en Danique van Boekema Vastgoedonderhoud legt uit zij de bewoners begeleid tijdens de renovatie. U vindt de woonupdate onder aan deze pagina bij interessante documenten. Veel leesplezier!

dinsdag 15 maart 2022

De Witsenborgstraat in één beeld gevangen

Het contrast kan bijna niet groter. Aan de linkerzijde zijn de woningen gerenoveerd. Rechts achterin zijn ze nog druk bezig en staan de woningen 'in hun hemd'. De woningen rechts voor wachten nog op de ingrijpende renovatie.

maandag 14 maart 2022

In veiligheid gebracht

We gaan terug naar het jaar 1965. Wist u dat Witsenborgstraat 14 in dat jaar de 500e huurwoning was van de toenmalige bouwvereniging Bedum? Er is toen een tableau van keramist Elly Nieboer in de gevel van de woning Witsenborgstraat 14 aangebracht. Dit willen we natuurlijk behouden. Boekema heeft het tableau er onlangs veilig uit gehaald. In de nieuwe gevel krijgt deze straks weer een mooie plek.

vrijdag 28 januari 2022

Sloop woningen Professor Ridderbos en Professor Mekelstraat

De sloop van de woningen is met een half jaar uitgesteld. Dat heeft vooral te maken met de drukte in de bouwsector. Hierdoor lopen onze huidige projecten vertraging op. Daarom kunnen wij pas later starten met de aanpak.

vrijdag 28 januari 2022

Update werkzaamheden Witsenborgstraat

Volgende week worden de eerste woningen opgeleverd aan de bewoners van de Witsenborgstraat. Ondertussen wordt er nog hard gewerkt in het middelste blok- volgende week komt het dak erop. Tevens zijn vorige week zijn de sloopwerkzaamheden begonnen aan het derde blok van de Witsenborgstraat. De bouwketen van de aannemer en onder aannemers zijn verplaatst na de afronding van de Professor Ridderbosstraat.

vrijdag 28 januari 2022

Werkzaamheden zijn afgerond aan de Professor Ridderbosstraat

De werkzaamheden aan de Professor Ridderbosstraat zijn afgerond. De bewoners zijn in december teruggekeerd in hun warme vernieuwde woning. De tuinen moeten nog bloeien maar dat zal straks met warmer weer een stuk sneller gaan.

vrijdag 28 januari 2022

Wisselwoningen Abel Tasmanstraat

De bewoners van de Abel Tasmanstraat krijgen binnenkort te horen naar welke wisselwoning ze gaan verhuizen per april 2022.

donderdag 23 december 2021

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022!

Geniet van de mooie momenten met elkaar!

 

Ook tussen kerst en oud en nieuw zijn wij bereikbaar via telefoon of email. 

donderdag 23 december 2021

Ja, die wil ik!

De bewoners aan de Abel Tasmanstraat hebben hun nieuwbouwwoning gekozen. Waar de één wel wat voelt voor een flexibele woning kiest de ander voor een ruime gezinswoning. Mooi om te zien dat iedereen zijn of haar plekje heeft gekozen. De keuzes zijn schriftelijk aan alle bewoners bevestigd. NU gaan we ons verder voorbereiden op de sloop en de nieuwbouw

maandag 20 december 2021

Tot en met 14 januari '22 vervalt het inloopspreekuur

Tot en met 14 januari '22 zit Nederland in een lockdown. Daarom vervalt het inloopspreekuur in onze contactwoning. We hopen het inloopspreekuur na 14 januari weer op te starten. In de tussentijd kunt u ons wel gewoon bereiken via email en telefoon. We wensen u ondanks alles fijne feestdagen toe.

maandag 20 december 2021

Tot en met 14 januari '22 vervalt het inloopspreekuur

Tot en met 14 januari '22 zit Nederland in een lockdown. Daarom vervalt het inloopspreekuur in onze contactwoning. We hopen het inloopspreekuur na 14 januari weer op te starten. In de tussentijd kunt u ons wel gewoon bereiken via email en telefoon. We wensen u ondanks alles fijne feestdagen toe.

maandag 20 december 2021

Tot en met 14 januari '22 vervalt het inloopspreekuur

Tot en met 14 januari '22 zit Nederland in een lockdown. Daarom vervalt het inloopspreekuur in onze contactwoning. We hopen het inloopspreekuur na 14 januari weer op te starten. In de tussentijd kunt u ons wel gewoon bereiken via email en telefoon. We wensen u ondanks alles fijne feestdagen toe.

maandag 20 december 2021

Tot en met 14 januari '22 vervalt het inloopspreekuur

Tot en met 14 januari '22 zit Nederland in een lockdown. Daarom vervalt het inloopspreekuur in onze contactwoning. We hopen het inloopspreekuur na 14 januari weer op te starten. In de tussentijd kunt u ons wel gewoon bereiken via email en telefoon. We wensen u ondanks alles fijne feestdagen toe.

dinsdag 23 november 2021

Oplevering woningen Professor Ridderbosstraat

Deze week leverden we 4 woningen op aan de professor Ridderbosstraat. Boekema is hier nog wel bezig met de laatste loodjes, zoals het netjes maken van de tuinen en de bestrating. Nu gaan we verder met de resterende huizen in het laatste blok, zodat ook deze mensen Kerst kunnen vieren in hun vernieuwde huis!

donderdag 4 november 2021

Woonupdate Bedum

"Wij zijn opgelicht. Er is niets over van de vergoeding" Lees het interview met mevrouw Tsjaleva in de nieuwste woonupdate over de projecten in Bedum. Huurders kregen de Woonupdate deze week thuisgestuurd. U vindt er ook een nieuw overzicht van de planning en info over de oplevering van verschillende woningen (zowel nieuwbouw als renovatie). Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

vrijdag 15 oktober 2021

Een visje happen

De woningen zijn af en dat mag gevierd worden.

Op woensdag 13 oktober hebben we met z'n allen een heerlijk visje kunnen eten. Bewoners van de Karel Doormanstraat, de huurdersvereniging, mensen van Boekema en van Wierden en Borgen, iedereen was welkom. Ook hebben alle bewoners nog een plantenpakket gekregen. De tuinen zien er straks waarschijnlijk nog mooier uit.

Alle bewoners, bedankt voor het geduld en vertrouwen en veel woonplezier in uw verbeterde woning.

maandag 4 oktober 2021

Het 1e blok aan de Prof. Ridderbosstraat is klaar

De eerste woningen aan de Prof. Ridderbosstraat zijn gereed en wat staan ze er mooi bij!

Afgelopen maandag konden de bewoners hun sleutels weer in ontvangst nemen. Blije gezichten, eindelijk weer terug naar huis. De woningen hebben een complete metamorfose gekregen en zijn grondig gerenoveerd. Met de winter in aantocht zitten deze bewoners er straks gelukkig lekker warm bij.

dinsdag 7 september 2021

Voortgang

De vakantie ligt alweer even achter ons. De Karel Doormanstraat is volledig opgeleverd. De laatste opleverpunten worden nu opgelost. De bewoners aan de Ridderbosstraat mogen kleuren kiezen voor sommige wanden. Ook worden er mooie keukens uitgezocht door de bewoners. De oplevering van deze woningen komt steeds dichterbij!

woensdag 21 juli 2021

Bouwvakantie en vakantiegroet

De bouwvakvakantie staat voor de deur. Dit betekent dat vanaf maandag 26 juli t/m zondag 15 augustus geen werkzaamheden worden uitgevoerd. De bouwplaats sluiten we af. De hekken gaan op slot. Alle woningen worden goed afgesloten. Na de bouwvakantie starten we natuurlijk gewoon weer op.

We wensen u een fijne vakantie en tot over een paar weken!

woensdag 7 juli 2021

Woningverbetering in bewoonde staat afgerond

Er was wat tegenslag met de kozijnen, maar de woningen zijn nu echt bijna af. Deze woningen aan de Ridderbosstraat zijn in bewoonde staat verbeterd. Deze week worden de lekdorpels geplaatst. Die voorkomen dat vuil en regenwater langs de gevel van de woning de muur inloopt. En dat is maar goed ook, want kijk eens hoe mooi het er nu uitziet.

dinsdag 6 juli 2021

De Karel Doormanstraat wordt bijna opgeleverd!

Tientallen liters verf, bakken vol cement en honderden uren inzet van alle bouwvakkers. Er is heel veel energie in de woningen gestopt om ze weer gereed te maken voor hun bewoners. Nu is het bijna af.
Deze week worden de eerste woningen opgeleverd. Volgende week volgen nog een aantal woningen. We hopen dat alle bewoners met veel plezier terugkeren in hun vernieuwde en verbeterde woning.

maandag 28 juni 2021

Start werkzaamheden Ridderbosstraat

Tijdelijk naar een wisselwoning en je huurwoning in de steigers. Voor de bewoners van de Ridderbosstraat is het zover. Boekema Vastgoedonderhoud is hier gestart met de woningverbetering van 18 woningen. De aanpak vindt gefaseerd plaats, waarbij de laatste woningen vlak na de bouwvakantie worden opgestart.

donderdag 27 mei 2021

Samen op weg naar de verduurzaming van 84 woningen!

We zijn al even aan de gang in Bedum, dus het werd inmiddels wel tijd voor een klein foto-moment. Gelukkig kan er inmiddels weer wat meer!

Met gepaste trots presenteren wij het (bijna complete) projectteam, inclusief mooi bouwdoek.

 

dinsdag 18 mei 2021

Ridderbosstraat 70% akkoord

Goed nieuws! De bewoners van de Ridderbosstraat zijn blij met onze plannen voor hun woning en bijna iedereen heeft inmiddels akkoord gegeven. Wij gaan verder met de voorbereidingen en leveren straks een aantal keurige nette woningen op.

woensdag 28 april 2021

Dronevideo van werkzaamheden Karel Doormanstraat

Beelden uit de lucht van de werkzaamheden aan de Karel Doormanstraat. Beelden zijn gemaakt op 28 april 2021.

maandag 12 april 2021

Renovatie aan de Karel Doormanstraat

We zijn begonnen met de renovatie van de Karel Doormanstraat. Deze woningen worden ingrijpend gerenoveerd. Daarom verhuizen de bewoners tijdelijk naar een ingerichte wisselwoning. Als de werkzaamheden zijn afgerond keren de bewoners terug in een comfortabele en energiezuinige woning.

De foto is gemaakt tijdens de werkzaamheden

woensdag 3 maart 2021

Start project 84 woningen Bedum

Deze week startte Boekema met het plaatsen van steigers bij het eerste blok van de Professor Ridderbosstraat. Hiermee hebben we een officiële start gemaakt met de verduurzaming en verbetering van de eerste 84 woningen uit het oorspronkelijke Bedum 200 project. 

woensdag 3 februari 2021

Tekenen overeenkomst 84 woningen

Op woensdagochtend 3 februari ondertekenden Hans Boekema (directeur Boekema Vastgoed) en Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen) een overeenkomst voor verduurzaming en verbetering van 84 huurwoningen in Bedum.

Toon meer resultaten
Wiebo vakman

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de plannen en werkzaamheden in Bedum? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.