Alle projecten Bedum

Header afbeelding

Wierden en Borgen staat in Bedum voor een grote opgave. De komende vijf jaar worden er 200 woningen verduurzaamd, verbeterd of vernieuwd in de Professoren-, Zeehelden- en Borgenbuurt. Daarnaast bouwen we nieuwe woningen aan de Bederawalda en Kwekerij in Bedum. Met deze projectpagina houden we u graag op de hoogte van onze plannen en werkzaamheden in Bedum.

Dit doen we in Bedum

Bedum 200: Woningverbetering 84 woningen

Bedum 200: Professorenbuurt

Bedum 200: Borgenbuurt

Bedum 200: Zeeheldenbuurt

Bedum: Nieuwbouw Kwekerij

Bedum H3V fase 1b: Verduurzaming en verbetering

Recente updates

donderdag 27 mei 2021

Samen op weg naar de verduurzaming van 84 woningen!

We zijn al even aan de gang in Bedum, dus het werd inmiddels wel tijd voor een klein foto-moment. Gelukkig kan er inmiddels weer wat meer!

Met gepaste trots presenteren wij het (bijna complete) projectteam, inclusief mooi bouwdoek.  

dinsdag 18 mei 2021

Eerste vijf woningen Kwekerij aangeboden op Woningnet

Op donderdag 20 mei bieden wij de eerste vijf woningen van de Kwekerij aan via Woningnet. Deze woningen worden waarschijnlijk medio augustus opgeleverd. Woningzoekenden kunnen uiterlijk tot donderdag 27 mei reageren. Daarna nemen wij contact met hen op zodat ze kunnen aangeven welke woning hun voorkeur heeft.

dinsdag 18 mei 2021

Ridderbosstraat 70% akkoord

Goed nieuws! De bewoners van de Ridderbosstraat zijn blij met onze plannen voor hun woning en bijna iedereen heeft inmiddels akkoord gegeven. Wij gaan verder met de voorbereidingen en leveren straks een aantal keurige nette woningen op.

woensdag 28 april 2021

Dronevideo van werkzaamheden Karel Doormanstraat

Beelden uit de lucht van de werkzaamheden aan de Karel Doormanstraat. Beelden zijn gemaakt op 28 april 2021.

maandag 12 april 2021

Renovatie aan de Karel Doormanstraat

We zijn begonnen met de renovatie van de Karel Doormanstraat. Deze woningen worden ingrijpend gerenoveerd. Daarom verhuizen de bewoners tijdelijk naar een ingerichte wisselwoning. Als de werkzaamheden zijn afgerond keren de bewoners terug in een comfortabele en energiezuinige woning. De foto is gemaakt tijdens de werkzaamheden

woensdag 3 maart 2021

Start project 84 woningen Bedum

Deze week startte Boekema met het plaatsen van steigers bij het eerste blok van de Professor Ridderbosstraat. Hiermee hebben we een officiële start gemaakt met de verduurzaming en verbetering van de eerste 84 woningen uit het oorspronkelijke Bedum 200 project. 

dinsdag 2 maart 2021

Eerste twee blokken op verdiepingsvloer

Paas B.V. plaatste aan de Kwekerij in Bedum de eerste twee blokken op verdiepingsvloer hoogte. De komende twee weken heeft Paas ook de andere drie blokken de verdiepingsvloer gereed.

woensdag 3 februari 2021

Tekenen overeenkomst 84 woningen

Op woensdagochtend 3 februari ondertekenden Hans Boekema (directeur Boekema Vastgoed) en Matthieu van Olffen (directeur-bestuurder Wierden en Borgen) een overeenkomst voor verduurzaming en verbetering van 84 huurwoningen in Bedum.

woensdag 30 september 2020

Succesvolle start nieuwbouw

Op woensdag 30 september startte de nieuwbouw van 18 woningen aan de Kwekerij in Bedum. Het bouwbord werd in het bijzijn van omwonenden, de wethouder en de aannemer onthuld.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de plannen en werkzaamheden in Bedum? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.