Tooltip content here Menu

Loppersum fase 5 - bouwkundig versterken appartementen Pomonaweg

Aan de Pomonaweg zijn 16 appartementen bouwkundig versterkt. De versterking is afgerond voor de zomervakantie van 2023. Tijdens de uitvoering wonenden de bewoners tijdelijk in een wisselwoning.  

Project in het kort

 • Bouwkundig versterken
 • Appartementen
 • Pomonaweg

Voortgang

 • Afgerond

Contactpersonen

Vragen? Stel ze gerust.

Barbera Folkers 
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl

Contactpersonen

Vragen? Stel ze gerust.

Naomi Fraanje
Projectconsulent
woonpunt@wierdenenborgen.nl 

 

Voortgang Loppersum fase 5

16 appartementen aan de Pomonaweg

Al afgerond:

 • Opname van de woningen
 • Doorrekenen door NCG
 • Versterkingsadviezen naar Wierden en Borgen
 • Beoordeling door Wierden en Borgen en NCG
 • Bewonersavond
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Start versterking
 • Oplevering halverwege 2023

Recente updates

Oplevering!

donderdag 31 augustus 2023

Bijna alle bewoners zijn terugverhuisd naar hun veilige, versterkte, verduurzaamde en gerenoveerde woning. Bij iedereen is de keuken en badkamer vernieuwd. Alle woningen zijn aan de binnenkant voorzien van een frisse lik verf op wanden en plafonds. De woningen zijn nu voorzien van zonnepanelen. En de deuren van de bergingen zijn vervangen. Alle woningen zijn weer verhuurd.

Versterking appartementen Pomonaweg in volle gang

donderdag 15 juni 2023

Vanaf april 2023 zijn we bezig met het versterken en verduurzamen van de woningen aan de Pomonaweg. We hebben hier o.a. zonnepanelen op het dak gelegd en de keukens vervangen. De werkzaamheden lopen voorspoedig en de woningen zullen deze zomer nog opgeleverd worden. De bewoners krijgen hier binnenkort bericht over. 

Vakantie

woensdag 20 juli 2022

Beste bewoners, De vakantie staat voor ons nu echt voor de deur. Voor Barbera is donderdag 21 juli de laatste werkdag en voor Martin Jan donderdag 28 juli. Vanaf woensdag 17 augustus is Barbera weer bereikbaar, Martin Jan is weer bereikbaar vanaf dinsdag 23 augustus. De spreekuren vervallen tot en met de laatste week van augustus. We wensen iedereen een mooie zomer toe. Groeten, Barbera en Martin Jan

woonupdate nummer 9 juni 2022

dinsdag 21 juni 2022

Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022

donderdag 23 december 2021

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022! Geniet van de mooie momenten met elkaar! Ons kantoor aan de Verbindingsweg is helaas gesloten in verband met de nieuwe maatregelen vanuit RIVM. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij bereikbaar via het algemene telefoon of email van Wierden en Borgen.

Woonupdate Loppersum op de deurmat

dinsdag 16 november 2021

Er is weer een nieuwe Woonupdate over wat we doen in Loppersum. Bekijk het kaartoverzicht van de verschillende fases en lees meer over het kijkmoment op de bouw. Veel leesplezier! 

Bewonersavond bouwkundig versterken Pomonaweg

vrijdag 16 april 2021

Tijdens een digitale bewonersavond op 6 april presenteerden wij de plannen voor de versterking aan de bewoners van de appartementen aan de Pomonaweg 46 t/m 76. Het versterkingsadvies is gedeeld door Nationaal Coördinator Groningen. Waarom worden deze woningen versterkt, wat wordt er gedaan en hoe wordt dit gedaan? Onze woonconsulenten begeleiden de bewoners in dit proces waarbij ze tijdelijk niet in de woning kunnen blijven. Naar verwachting start de versterking van de appartementen eind 2021.

Toon meer resultaten

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de plannen en werkzaamheden voor Loppersum fase 5? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je krijgt een mail wanneer we weer een update plaatsen.